Berend Henk Huizing

Over Berend Henk Huizing

Ik ben Berend Henk Huizing en ik woon samen met Karen en ons samengestelde gezin in Bakkeveen. Van oorsprong Drent en verknocht aan natuur. Heide en bossen. 

Mijn achtergrond is divers. Ik begon ooit als begeleider in de jeugdpsychiatrie. Vervolgens heb ik diverse stappen gezet in het communicatievak om uiteindelijk in 2014 als zelfstandig ondernemer te starten. 

Verhalenverteller

Ik ben een verhalenverteller. Ik geloof dat mensen elkaar beter begrijpen als ze elkaars verhaal horen. Ik zet me dan ook graag in om mensen hun verhaal te laten vertellen. Als schrijver, als communicatieadviseur, maar zeker ook als begeleider van ingewikkelde gesprekken. Ik word regelmatig ingeschakeld door organisaties of overheden als gespreksleider als het gaat om lastige kwesties als aardbevingen, woningbouw of infrastructuur.

Bonusfamilie

Een van de meest leerzame, maar ook de meest lastige ervaring in mijn leven is het runnen van een samengesteld gezin. Samen met Karen heb ik daarin veel ervaring opgedaan, mede door de hulp van een paar fantastische deskundigen. Ik geef die ervaringen graag door. In het traject en tijdens de workshops treed ik op als co-trainer. Ik help je je verhaal te vertellen. Ik vraag door zodat het voor jou, en voor de anderen, helder wordt waar de pijn zit. Ik ga graag met je aan de slag.

Misschien nog leuk om te weten: