Karen de Jong

Ik ben Karen en getrouwd met Berend Henk en moeder van Dagmar (2007), Sweder (2009)  en Jonathan (2015). Stiefmoeder van Gijs (1999) en Roosmarijn (2002).

Mijn drukke samengestelde gezin beschreef ik ooit soms als ‘een toestand’, maar inmiddels is het oprecht een superleuk warm nest. Ik kan zonder oordeel verbinding brengen en een ander perspectief op zaken geven. Wat ik heb geleerd is dat er veel veerkracht zit in mensen. Vooral als het superspannend wordt. Je mag altijd vertrouwen op de kracht die je van nature in je hebt.

Wat feiten over mij op een rijtje, ik:

Nog iets over mij

Ik heb een hekel aan ongenuanceerdheid en word heel naar van geschreeuw op sociale media. Mensen die alleen de oppervlakte raken. Ik verbind me graag met mensen die vrij en moedig spreken en die kunnen luisteren met een open hart. Die kunnen reflecteren op zichzelf en hun eigen handelen. In mijn visie ben je zelf een grote speler in je eigen leven. Je hebt samen voor dit samengestelde gezin gekozen en je bent er samen ook verantwoordelijk voor. Wat je overkomt in het leven heb je niet altijd in de hand. Hoe je ermee omgaat wel.