De onderstroom in je samengestelde gezin

Na deze workshop kun je beter duiden wat zich aan de etenstafel voordoet. 

Deze workshop geeft je helder zicht op wat zich eigenlijk afspeelt onder de spreekwoordelijke waterlijn. Op welke patronen en loyaliteiten er zijn. Je ontdekt in deze workshop waar je eigenlijk last van hebt zodat je beter begrijpt wat zich bij jou thuis afspeelt.

Soms gaan er dingen verkeerd. Per definitie doe je dingen soms niet handig. Daar zijn we mens voor. In een samengesteld gezin komt dat vaak omdat je geconfronteerd wordt met jezelf. Met je emoties. Met je gekke overtuigingen of andere onhebbelijkheden. Als je beter ziet wat er gebeurt, kun je ook kiezen voor een andere opstelling. En wordt het makkelijker om een andere invalshoek te kiezen. Bijvoorbeeld voor het aangaan van een gesprek. 

Je krijgt in deze workshop zicht op wat zich in het gezin afspeelt zodat je kunt kiezen hoe je op bepaalde situaties reageert. De vraag is aan jou of je dat dan ook doet. Dat is hartstikke moeilijk. Deze workshop en de workshop Familieopstellingen geven vooral helderheid. Je krijgt zicht op wat er gebeurt, op wat er nu werkelijk aan de hand is. Het levert je meer begrip op en het geeft je wat meer lucht. 

Deze workshop is ideaal voor jou in bijvoorbeeld dit soort situaties:

Wat we in deze workshop doen heet ook wel systemisch werken. Dit zit soms wat in de zweverige hoek. Maar het is een aardse en haast rauwe manier om te kijken naar wat zich werkelijk afspeelt. Het helpt je heel precies te kijken naar wat er aan de hand is. Bovendien ben ik ontzettend nuchter. 

Dit is hét moment om het te doen

Het is het goede moment om deze workshop te doen als er nog niks aan de hand is. Maar het is ook het goede moment als je met elkaar midden in de shit zit. En het is het goede moment als je ziet aankomen dat je kinderen straks heftig gaan puberen. Er zijn heel veel goede momenten om dit te gaan doen.

Het is iets voor jou als je aan het begin staat van je nieuwe leven met je nieuwe partner, of als je er al middenin zit. Als je helderheid wilt hebben over wat zich heeft afgespeeld. Als je niet op zoek bent naar cosmetische of kortetermijnoplossingen. Je krijgt praktische handvatten met diepgang en lichtheid. Twijfel je toch? Bel me gerust.

Beschikbare data:

Nog nader vast te stellen

Jouw investering:

Deze workshop maakt deel uit van onze leergang.

Net als onze andere workshops kun je ook deze workshop afzonderlijk volgen. Dan is de prijs €175,- als je alleen komt en €300,- als jullie de workshop samen doen. 

Een samengesteld gezin doe je niet in je eentje. Daar heb je je partner keihard bij nodig. Dus ons advies is: kom samen. Maar ook alleen ben je van harte welkom want het gaat je hoe dan ook enorm veel opleveren.

We organiseren deze workshop weer op 19 november en 3 december 2021 in Paviljoen MeM in Buitenpost. Start is om 13.30 uur en we eindigen om 17.00 uur. 

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We beantwoorden je vragen graag!