De partnerrelatie

Na deze workshop weet je wat er in je relatie ten diepste toe doet

We gaan het erover hebben over hoe je het leuk houdt met z’n tweeën. Want het lijkt soms een storm waarin je terecht bent gekomen. In alles wat zich voordoet, alle ingewikkeldheden en toestanden. Jouw partnerrelatie is de basis van alles. Het is het fundament en daar moet je goed voor zorgen. Hoe doe je dat dan als je de verbinding bent kwijtgeraakt? Hoe pak je dat weer terug? Dat leer je in deze workshop.

De workshop Partnerrelatie is ideaal voor jou, bijvoorbeeld:

Waarom zou je bij Bonusfamilie werken aan je partnerrelatie?

Bonusfamilie helpt jullie in deze workshop samen helder te krijgen wat je belangrijk vindt. Je weet daardoor van elkaar wat er ten diepste toe doet in jullie relatie en in de opvoeding van de kinderen. En je hebt een manier gevonden om daar met elkaar het gesprek over te voeren. 

Voor wie?

Dit is voor stellen die bereid zijn tot zelfreflectie. Dat is belangrijk. Dit gaat over jou in relatie tot je partner. We gaan niet graven in het verleden. Het gaat veel meer over wat je in het hier nu kunt doen om je nieuwe situatie vorm te geven.

Wanneer kun je dit doen?

Alle momenten zijn goed om deze workshop te doen. Voor sommigen kan het ook wat spannend zijn om je hiervoor op te geven. Maar ik kan je geruststellen, het gaat niet over goed of fout. Het gaat over hoe je ernaar kijkt. Over welke oordelen, overtuigingen, patronen je op elkaar projecteert. En hoe je het er dan vervolgens met elkaar over hebt.

Beschikbare data:

De workshop duurt een dagdeel. Meestal op een middag. Het is best intensief, dus plan na afloop liever een boswandeling dan nog iets waar je je hoofd bij moet gebruiken.

Jouw investering:

Deze workshop maakt deel uit van onze leergang.

Net als onze andere workshops kun je ook deze workshop afzonderlijk volgen. Dan is de prijs €300,- als je alleen komt en €550,- als jullie de workshop samen doen. 

De lunch en opleidingsmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. 

Een samengesteld gezin doe je niet in je eentje. Daar heb je je partner keihard bij nodig. Dus ons advies is: kom samen. Maar ook alleen ben je van harte welkom want het gaat je hoe dan ook enorm veel opleveren.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We beantwoorden je vragen graag!