Workshop familieopstellingen in een samengesteld gezin

Kom erachter hoe je de situatie in jouw samengestelde gezin beter maakt

Familieopstellingen geven je altijd hele scherpe to the point informatie. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Hoe het werkt snappen we nog niet precies, maar dat het werkt is ruimschoots bewezen. 

Familieopstellingen geven je altijd hele scherpe to the point informatie. Er is al veel wetenschappelijk onderzoek naar gedaan. Hoe het werkt snappen we nog niet precies, maar dat het werkt is ruimschoots bewezen. 

Rust en ontspanning in huis

Voor elke stiefvader en stiefmoeder die snakt naar rust en ontspanning in huis. Dat een stiefbroer en stiefzus goed met elkaar omgaan. Dat je plezier hebt met je stiefdochter. Dat het stiefouderschap geen opgave meer is.

Waarom zou je Familieopstellingen bij Bonusfamilie moeten doen?

Voor wie is deze workshop handig?

Deze workshop Familieopstellingen van Bonusfamilie is ideaal in bijvoorbeeld de volgende situaties:

Het zijn maar voorbeelden. Zo kunnen we er nog wel duizend noemen. Elk samengesteld gezin is anders. Met de workshop Familieopstellingen geven we jou helderheid. Je ziet wat er aan de hand is en wat je zou kunnen doen in jouw situatie.

Beschikbare data en locatie

Nog nader vast te stellen. We organiseren deze workshop in Paviljoen MeM in Buitenpost. Start is om 10.00 uur en we eindigen om 17.00 uur. Een intake vooraf is niet nodig.

Jouw investering voor de workshop Familieopstellingen

Een samengesteld gezin doe je niet in je eentje. Daar heb je je partner keihard bij nodig. Dus ons advies is: kom samen. Maar ook alleen ben je van harte welkom want het gaat je hoe dan ook enorm veel opleveren.

De prijs voor deze workshop is €300,- inclusief lunch en opleidingsmateriaal als je alleen komt en €550,- als jullie als bonusvader en bonusmoeder de workshop samen doen. 

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We beantwoorden je vragen graag!


Meer handvatten voor inzicht en overzicht in je samengestelde gezin

Deze workshop over familieopstellingen kan ook gecombineerd worden met andere workshops van Bonusfamilie. Nog beter is het om gebruik te maken van ons complete traject voor een samengesteld gezin. Je krijgt naast de workshops extra begeleiding en wisselt ervaringen uit met andere ouders en stiefouders.