Leiderschap in ouderschap

Na deze workshop weet je hoe je leiderschap pakt

Na de workshop Leiderschap in ouderschap heb je zicht op hoe het zoogdierenbrein werkt. We maken de volgende vraag heel concreet: hoe geef je nu leiding aan je samengestelde  gezin? Waarmee moet je rekening houden? Je leert dat je macht effectief kunt vervangen door samenwerking. Je leert gezonde grenzen te stellen zodat je ook echt kunt geven wat je te bieden hebt, zonder dat je jezelf verliest. En je leert hoe je iedereen in je gezin een stem geeft.

Deze workshop is ideaal in bijvoorbeeld de volgende situaties:

Deze workshop geeft je veel meer rust, plezier en duidelijkheid in je gezin dan nu het geval is. Leiderschap in ouderschap is ideaal in bijvoorbeeld de volgende situaties:

Waarom zou je deze workshop bij Bonusfamilie moeten doen?

Je ontdekt hoe je in plaats van kinderen te straffen, veel meer het logische gevolg van hun handelingen kunt laten ondervinden. Je leert het concept van afspraken maken en samenwerken met kinderen toe te passen zonder daarbij autoritair te zijn. De energie gaat niet zitten in het conflict maar in het fijn met elkaar samenleven.

Je gaat beseffen hoe simpel het is om je leiderschap te pakken zodat het je de wereld oplevert.

Voor wie?

Als je vanuit samenwerking en duidelijkheid kinderen wilt leren om verantwoordelijkheid te nemen dan is dit je methode. Dan ben je de leider als ouder. Je pakt met deze methode de regie terug. En dat betaalt zich terug op andere plekken waar het kind komt. Want het begint bij jou, thuis.

Praktische informatie

Trainers in deze worshop zijn Marieke van Ginkel en Karen de Jong. De workshop duurt een dag. In de ochtend doen we een deel theorie. In de middag gaan we aan het werk met de paarden. De groepsgrootte is 8 tot 10 mensen.

Beschikbare data:

Nog nader vast te stellen

Jouw investering:

Deze workshop maakt deel uit van onze leergang.

Net als onze andere workshops kun je ook deze workshop afzonderlijk volgen. Dan is de prijs €550,- als je alleen komt en €950,- als jullie de workshop samen doen. 

De lunch en opleidingsmateriaal zijn bij de prijs inbegrepen. 

Een samengesteld gezin doe je niet in je eentje. Daar heb je je partner keihard bij nodig. Dus ons advies is: kom samen. Maar ook alleen ben je van harte welkom want het gaat je hoe dan ook enorm veel opleveren.

Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. We beantwoorden je vragen graag!